Mnoge devojke o danu svog venčanja maštaju od malih nogu. Razmišljaju o princu na belom konju, venčanici, cipelama i svakom detalju ceremonije koju žele celog života da pamte. Kako bi taj dan protekao savršeno, oslanjaju se na pomoć drugarica i kume, ili popularnih deveruša, a najčešći zahtevi su vezani za boje haljina ili bukete cveća.

Ipak, neka mlade zaista nemaju mere, pa je tako jedna devojka odustala da bude deveruša na venčanju svoje dobre drugarice jer nije mogla da ispuni njene zahteve.

"Dobrodošli u moju svadbenu grupu. Toliko sam uzbuđena što ću se dati za muškarca iz snova. Kao što znate, ovo će biti sasvim drugačije venčanje. Odabrala sam haljine za deveruše, sve su veličine 38, pa ako ne nosite taj broj, preporučujem da krenete u teretanu ili na dijetu. Nikoga ne vređam,  ali ovo planiram otkad sam u pelenama i želim da bude savršeno. Nokti moraju da budu kratki i nalakirani.

Kosa mora da bude dužine do ramena.Nema krema za samopotanjivanje", napisala je i dodala kako na svojoj ceremoniji ne želi decu osim devojčice koja će bacati latice, a koju će roditelji odmah potom odvesti kući. Na kraju je dodala da zna da jeste zahtevna ali da jednostavno želi venčanje koje će biti kakvo ona hoće. Ova poruka podeljena na Reditu izazvala je burne reakcije.

"Nadam se da će dobiti što zaslužuje i da će joj samo četiri osobe biti na venčanju”, rekla je jedna korisnica, a druga je imala koristan predlog: “Zar ne može samo da nabavi lutke? To je ono što ona traži od svojih deveruša"

Izvor: Lepa&Srećna