Najlepši par Turske u poslednje vreme nalazi se u centru pažnje zbog problema i porodičnih skandala. Govorilo se da je prvo u depresiji bio Burak Ozdživit zbog "sindroma sagorevanja", i taman što se se popravio, Fahrije je doživela težak udarac kada joj je nakon višegodišnje borbe sa kancerom preminuo otac. Budući da je bila za njega jako vezana, glumicu je ovaj gubitak dotukao.

Nije imala snage da brine ni o njihovom sinu Karanu, povukla se u sebe i nije uspevala da se izbori sa tugom. Zajedno su uspeli da pobede ovo veliko iskušenje,  ali čini se da je za njihov odnos došao još jedan izazov. Naime, kako pišu bosforski mediji, supružnici su u do sada najvećoj krizi jer se Burak na snimanju trilera '‘Masha’s Mushroom’ zbližio sa 45-godišnjom glumicom Tarom Rid, koja tumači glavnu ulogu u filmu.

Kako navode izvori sa seta među njima postoji jaka hemija, a devojka čiji identitet nije otkriven rekla je kako ih je videla da razmenjuju nežnosti u garderobi.

"Završilo se snimanje, pa sam otišla da pokupim svoje stvari. Zatekla sam ih u garderobi kako se ljube", rekla je ona.

Obožavaoci slavnog para u ove priče ne veruju. 

"Ne verujem u ove priče. Pa pogledajte Taru i pogledajte Fahrije. Sumjam da Burak vara supurugu sa njom", napisala je jedna obožavateljka. 

burak ozcivit fahrije evcen razvod
Instagram/TaraReid 

Tara Rid je svojevremeno bila jedna od najvećih holivudskih zvezda, a redovno je bila u društvu Paris Hilton i Kim Kardašijan. Ona se drastično promenila od vremena kada je glumila u "Američkoj piti". Nakon odluke da ode na liposukciju njen život se potpuno promenio. Operacija je pošla po zlu, a od nje se nikad u potpunosti nije oporavila.

Izvor: Lepa&Srećna