Kada ulazimo u emotivne veze maštamo da bi to moglo da traje celog života. Ipak, često se dešava da se stvari odvijaju onako kako nismo očekivali, pa završimo slomljenog srca. Uvek je lakše da osoba koja je rešila da nas napusti kaže razlog zašto se odlučila na takvu odluku. Ipak, život piše i drugačije scenarije, a pročitajte šta se dogodilo Ketrin Verb koja je u potrazi za istinom angažovala i policiju.

"Bili smo zajedno dve godine i sve je bilo savršeno. Bila sam uverena da je on pravi, da ćemo se uskoro venčati, dobiti decu i ostatak života provesti zajedno. A onda se desila pandemija i on mi je rekao da ima virus. Rekao mi je da misli da je najbolje da ode u bolnicu, pošto ima teške simptome. Onda se desilo čudo i počeo je da se oporavlja. Javio mi se, rekao da mu je bolje, ali nakon tog javljanja više se nikad nismo čuli",  kaže Ketrin koja je u panici prijavila njegov nestanak. Tek onda je usledilo šok.

"Zvala sam ga danima. Nedelju dana kasnije, svi moji pozivi postali su preusmereni na govornu poštu. Počela sam da paničim, zvala sam i bolnice plašeći se da je tamo, ali nigde ga nije bilo. Tad sam rešila da slučaj prijavim policiji. Podnela sam prijavu za nestalu osobu i znate šta su mi rekli? Rekli su mi da moj dečko ne postoji. Dakle ne samo da je rešio da nestane tako što će lažirati svoju smrt, već me je dve godine zavlačio pod lažnim imenom i identitetom!", rekla je Ketrin koja je dobila veliku podršku. Mnogi su joj poručili da njen odbegli dragi verovatno ima porodicu.

"Garantovano je oženjen i ima decu, a kada je počela pandemija počeo je da radi od kuće i nije više mogao da se viđa s tobom", samo su neki od komentara.

 Izvor: Lepa&Srećna