Nedi Ukraden ljubavi kroz život nikada nije manjkalo. Muškarci su priželjkivali da budu u njenom društvu i maštali da bude baš njihova. Pevačica se nikada nije libila da donese radikalne odluke, pa se se tako, čim je prestala bude srećna, razvela od tadašnjeg supruga, reditelja Milana Bilbije, s kojim ima ćerku Jelenu.

"Nije nam išlo. Krenulo je erodiranja veze i ljubavi. I kad je to prešlo granice lepog, ja sam rekla – ne. Tek sam skućila novo gnezdo, opremila je, donosila iz celog sveta stvari… Ali sam ipak otišla. I nisam se bojala. Otišla sam u pola sobe. Sud mi je dodelio i dete i stan a mislim da sam jedina žena koja je stan ostavila mužu", rekla je Neda i dodala da se nije ponovo udala zbog deteta:

"Nisam se udala zato što sam žena koja ima dete. Ja sam prevashodno majka pa sve drugo. Kad ste sami onda se selite sa koferom gde hoćete. Ali kad imate dete… Dovesti dete u novu sredinu, u novi grad, novi jezik. Ćerka je bila ušuškana, ja tu, dve bake, dve deke, aktivnosti. Imala sam čak jednom zakazanu svadbu, čak i datum venčanja, ali sam odustala zbog ćerke" , rekla je Neda za "HRT-u", a sada se prisetila i jedne svoje ljubavi koja se neslavno završila.

"Desilo mi se to u životu. Imala sam divnu ljubav, jednog hirurga, koji je poludeo... Nije poludeo hirurg u smislu na hirurgiji, nego kod kuće. Zalupio je vratima, rekao je nešto ružno, strašno, i to je bio kraj naše veze", ispričala je Neda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna