Zdravko Čolić (73) je godinama u top formi, pa mnogi kažu da je pravi "srpski Mik Džeger". Poznato je da redovno trči ili brzo hoda na Košutnjaku, a prija mu i hiperbarična komora koju često koristi. 

Mada je poklonik zdravog života, pevač uživa u gastronomskim specijalitetima, a kuvarica u poznatom beogradskom restoranu koji pevač posećuje je navodno rekla kako stalno naručuje domaća kuvana jela.

"Voleo je domaće lepinje i proje koje sam ja mesila. Dolazio je često i sa porodicom i čak telefonom naručivao hranu i dolazio samo kako bi je pokupio. Kako je to bio restoran nacionalne kuhinje, nije bilo modernih kolača, ali smo pravili pravu lenju pitu, krempite koje su nekada pravile naše bake, kao i pite sa orasima. Sve je to jako voleo", ispričala je ona.

zdravko colic 2-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Međutim, ukoliko bi se desilo da nekoliko dana zaredom uživa u grumanlucima, napravio bi pauzu od nekoliko dana kako bi trenirao i prirodnim napicima osvežio organizam. Njegov detoks su sveže ceđeni sokovi. "Svakog dana iscedi pet kilograma pomorandži i četiri kilograma cvekle. Kaže da se tada i sokovnik umori“, rekao je izvor.

Kažu da Zdravko obožava i sarmu, i punjene paprike, ali i biftek i zelenu salatu, što često i sam priprema. Omiljeni su mu i specijaliteti iz Istre odnosno mediteranska ishrana u kojoj uživa kada letuje sa porodicom. Pročitajte i kako je Zdravko pričao o avanturi sa jednom poznatom pevačicom.

BONUS VIDEO:

Đoković iznenadio ženu u Dubaiju, odveo je na koncert Zdravka Čolića Instagram/saskaveselinov

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.