Zajednički nastup Lepe Brene i Zdravka Čolića je tema o kojoj svi pričaju, a pesma "Pusti, pusti modu" je doživela izdanje koje se neće zaboraviti.

Dve najveće regionalne muzičke zvezde su nastupile na Kopaoniku, a spontano je nastala i prava "koreografija" od zagrljaja i poljubaca na sceni. 

Publika i obožavaoci su oduševljeni, a na Instagramu svi hvale Breninu kreaciju koja ne liči na one kakve obično nosi na sceni. 

Pevačica je ovog puta izabrala elegantnu haljinu na preklop, sa visokim šlicem koji joj pruža mogućnost i da igra. Kraljevskoplava boja joj odlično stoji, a i Zdravko je uklopio svoje boje sa Brenom. Elegantan sako sa šljokicama ističe njegovu vitku figuru, pa pogledajte kako izgledaju na video snimku - niko im ne bi dao godine koliko zaista imaju!

Lepa Brena i Čola napravili ludnicu na Kopaoniku Instagram/zdravko.colic

"Zdravko, o ovome sam maštala, da otpevamo ovo zajedno! Živeli, uživajte volim vas", rekla je na kraju Brena. Pogledajte i druga njena modna izdanja u galeriji slika, a pročitajte i kakvu je ulogu imala na svadbi Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. 

ATA / Antonio Ahel, Instagram / ivabanicevic Uspeh je počeo sa bendom "Slatki greh"

Tekst: Lepa&Srećna / J. Gl  

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.