Amira Kazića Lea su često mnogi poredili sa Zdravkom Čolićem, a zbog velike sličnosti su jedno vreme kružile su i glasnije da mu je Čola otac. Ovaj muzičar živi i radi u Istri, u Hrvatskoj, ali je bio popularan u Beogradu.

Sa Zdravkom se upoznao 1998. godine i svima je bilo upadljivo koliko njih dvojica liče. Crna kosa i razdeljak na sredini, smeđe, usađene oči i naglašene jagodice, sve to je potencirano i sličnim načinom poziranja koji karakteriše Lea. Kažu da bi mogao da mu bude i dvojnik.

Međutim, Amir je vrlo brzo demantovao priče kako je vanbračni sin kojeg Zdravko Čolić nikad nije priznao. "Čola je od mene stariji samo 14 godina i ne može da mi bude tata", izjavio je svojevremeno Kazić, kojeg te priče pomalo i ljute jer vređaju njegove roditelje.

amir kazic leo 2-min.jpg
Instagram / amir_kazic_leo 

"Mama mi je žena koja zna kako funkcioniše estrada, pa ne obraća pažnju."  Leo se i sam šalio na račun ovog trača.

"Rekao sam da će mi Čola to skupo platiti, da ću tražiti alimentaciju za sve ove godine. Da sam na njegovu mestu snimio bih duet, da pokažemo jesmo li zaista toliko slični i vizualno i vokalno ili nismo", govorio je Amir.

zdravko colic
Kurir / Dragana Udovičić 

Ipak, Čolić se nikad nije izjašnjavao po ovom pitanju. "Čudi me što nije ništa rekao", kazao je Amir.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna