Zdravko Čolić je jedna od retkih zvezda na ovim prostorima koja tokom višedecenijske karijere nije nimalo izgubila svoj sjaj. Godinama je samo učvrstio svoj status, a osim što ima vanvremenske hitove, on poseduje i harizmu koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Nadasve je skroman i prizeman.

Sandra Đuretić, kuvarica i "food" blogerka, imala je čast da svakodnevno sprema hranu za pevača, a otkrila je kakav je zapravo legendarni muzičar.

"On je bio naš redovan gost i pre svega čovek iz naroda, vedrog i razdraganog duha, uvek predusretljiv i nasmejan. Kad god je dolazio u restoran, prvo je odlazio u kuhinju da počasti nas koji tu radimo. To niko od poznatih nije radio", kaže Sandra za "Grand Online" i otkriva šta Čola najviše voli da jede.

"Uvek je naručivao domaća kuvana jela koja su tog dana bila na meniju restorana. Voleo je domaće lepinje i proje koje sam ja mesila. Često je dolazio i sa porodicom i čak telefonom naručivao hranu i dolazio samo kako bi je pokupio.Kako je to bio restoran nacionalne kuhinje, nije bilo modernih kolača, ali smo pravili pravu lenju pitu, krempite koje su nekada pravile naše bake, kao i pite sa orasima. Sve je to jako voleo", ističe Sandra.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna