Manekenka Dejana Živković je objavila na svom Instagramu da je uspela da vrati skoro skroz prirodan izgled, te da je izvadila sve filere koje je imala po licu.

Dejana je htela da vrati svoj stari izgled i priznala da se sa filerima "ponekad pretera". Sad je svojim pratiocima pokazala kako izgleda bez njih, a mnogi smatraju da njene usne i tako izgledaju kao da još nosi filere.

"Shvatila sam da je prirodni izgled najlepši", kaže manekenka koja uživa u ulozi majke.

danijela zivkovic 2.jpg
Instagram / dejanazivkovic 

"Ispričala sam na Instagramu šta sam sve radila na sebi i sada ponosno mogu da kažem da sam uklonila sve te filere.

Nekada je bilo `cool` i `in` eksperimentisati, misleći da može biti bolje, ponekad jeste, ali ponekad se nažalost pretera. Veoma sam srećna što sam shvatila da je prirodan izgled najlepši i što sam uspela da vratim svoj izgled od pre 10 godina", kaže Dejana.

"Imala sam veliku sreću što sam uspela da vratim svoj izgled što je prirodnije moguće, dok mnogima to, nažalost, nije pošlo za rukom. Neka dobro razmisle da li im je bilo šta potrebno, kao i kojim doktorima se obraćaju za zahteve.

danijela zivkovic 3-min.jpg
Instagram / dejanazivkovic 

Pre svega, dobila sam gomilu poruka od devojaka koje nisu znale kome da se obrate ako preteraju sa filerima, zahvaljujući mojoj iskrenosti. To je za mene najveći uspeh - da mlade devojke na vreme shvate da lepota nije sve, i da eksperimentisanje s nekim zahvatima ne znači nužno da će postati lepše, a kamoli da će postići željeni izgled. Želim da znate da sam uvek tu za bilo kakav savet i slobodno mi se možete obratiti", poručila je manekenka. Pročitajte i kako izgleda Anastasija Ražnatović bez šminke.

BONUS VIDEO:

Manekenka i milioner  Tiktok/@cokimngann

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.