Zorica Brunclik i Vesna Zmijanac po pisanju medija godinama su ljute rivalke.

Iako Zorica pevačice nikada zapravo nisu bile u sukobu, zbog okolnosti iz prošlosti mnogi i dan-danas veruju da one ne razgovaraju. Jedini demant na ovu temu dogodio se pre par godina kada je Zorica održala koncert, a Vesna se našla na listi počasnih gostiju.

Folk dive ruku pod ruku izašle su tada na scenu, uz pratnju Miroljuba Aranđelovića Kemiša otpevale su jednu Zoričinu i jednu Vesninu pesmu, a potom se za kraj zagrlile i poljubile.

Pravo oduševljenje zavladalo je tada među publikom koja je skandirala njihova imena. Javnost i mediji pričali su tada da je došlo do pomirenja, a zapravo je prava istina da se Zorica Brunclik i Vesna Zmijanac nisu nikada ni posvađale.

Ako je verovati jedinoj Zoričinoj izjavi na tu temu, ona je u vezu sa harmonikašem Kemišem ušla tek nakon što je on okončao brak sa Vesnom. Zapravo u tom periodu Zmijančeva je, navodno, već otpočela vezu sa Vladom Jovanovićem sa kojim je kasnije dobila i ćerku Nikoliju.

Spekulacije, koje su se više od tri decenije širile gradskim kuloarima, prekinute su, iako se i dalje traži Vesnin glas. Na pitanje da li ju je Kemiš prevario dok su bili u braku, tačnije da li joj ga je Zorica preotela nikada nije dala odgovor.

Shvatila je Vesna da to kopka javnost te odlučila da bude tajnovita, ipak ono što ne može da se skrije jeste da je sa Zoricom pre pomenute priče ona bila u odličnim, čak prijateljskim odnosima, što se kasnije promenilo.

Pogledajte i Zorica Brunclik o početku ljubavi sa Kemišom.

BONUS VIDEO:

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš  Kurir

 Tekst: Story/Lepa&Srećna/K.L.