Snežana Đurišić je dočekala dan koji svaku ženu učini najsrećnijom na svetu - proslavila je punoletstvo svom unuku Milošu. Okružena prijateljima i pažnjom svog partnera Vanje Miloševića, pevačica je najviše uživala u svojim naslednicima.

Snežana ima ćerku Maju i sina Marka koji su joj podarili četvoro unučadi: Lanu, Teodoru, Miloša i Luku, a pevačica se, kao i svaka baka, raduje svakom njihovom uspehu.

"Unuci su mi došli kao antibiotik! Oni su me podmladili i regenerisali. Njihova čista, bezuslovna ljubav i beskrajna energija uspeva da me oraspoloži u svakoj prilici... Oni su izvor moje sreće i najvećeg ponosa i, možda nisam baš tipična baka, ali ih volim kao i svaka, bezuslovno i neizmerno", objasnila je Snežana pred novinarima jednom prilikom. 

Na proslavi Miloševog punoletstva bili su Snežanina "koleginica" iz žirija "Zvezda Granda" Ana Bekuta, Ceca Ražnatović i njena sestra Lidija, Zorica Brunclik sa mužem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, poznati harmonikaši Miša Mijatović i Aca Sofronijević, kao i mnogi drugi.

Pročitajte i kako je Snežana Đurišić uspela da se izbori protiv depresije.

BONUS VIDEO:

Snežana Đurišić izjava Kurir

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.