Nema mira za Nikoliju Jovanović! Samo što se njena majka Vesna Zmijanac oporavila od operacije, stiže novi alarm iz bolnice.

Nikolijin partner Relja Popović je morao da operiše ruku, ali nije otkrio detalje ove intervencije. Relja i Nikolija se trenutno nalaze u Madridu, a glumac i reper je poručio da je baš na ovaj dan želeo da svojoj publici pokloni novu pesmu.

Sam datum 19. januar je crnim slovima upisan u Reljinom životu. Na taj dan je umrla njegova majka, Zoja Begoli, inače balerina Narodnog pozorišta u Beogradu. Relja je rano ostao bez oca, tako da je gubitak majke bio veliki udarac. 

relja popovic-min.jpg
Instagram / reljarelja 

Sudbina mu nije bila naklonjena. Sa samo 19 godina doživeo je tešku povredu kada je upucan u stomak i lekari su bili prinuđeni da mu odstrane bubreg i slezinu. Nikolija i on su u ljubavi skoro deset godina, a imaju i dve ćerkice Reu i Hanu. Pretpostavlja se da decu čuva baka Vesna, jer su devojčice česte gošće kod nje u kući na Bukulji. Međutim, i ona mora da obrati pažnju na zdravlje i da se dobro pazi, jer joj je ugrađen bajpas i savetovano da odmara. 

Pročitajte i zašto se Nikolija rasplakala za samu pomen majke.

BONUS VIDEO:

Vesna Zmijanac nastup Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.