Ljubav Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša traje preko tri decenije, a pevačica je otkrila da je sam početak njihove veze bio turbulentan.

 Iza sebe je već imala dva braka i troje dece, dok je Miroljub bio takođe razveden, a pre ljubavi sa Zoricom, dobio je dve kćerke. Iako se ljubav nije dogodila na prvi pogled, prvestveno jer on nije želeo da se vezuje, pevačica nije odustajala. Danas uživaju u tri decenije dugoj bračnoj sreći.

 "Značajan susret za nas desio se u Parizu u aprilu 1980. U grad svetlosti stigla sam sa najstarijom ćerkom Marijom, a pošto smo on i ja bili smešteni u dva različita hotela u istoj ulici, zajedno su nam organizovali prevoz do mesta na kojem je održan koncert", pričala je svojevremeno pevačica koja je dve nedelje nakon povratka iz Pariza, otišla na aerodrom da sačeka Miroljuba. Međutim, on nije bio sam - sa njim je bila verenica.

"Kada je izašao iz aviona, prošao je pored njih, zaputio se ka meni i poljubio me, ne obazirući se na začuđene poglede. Navodna verenica, kako mi je rekao, nikada nije bila zaprošena, nego je to samo priželjkivala. Pošto je ona bila iz Beča, kao džentlmen, smestio ju je sa ocem u svoj stan kako bi razrešili neprijatnu situaciju, a ja sam kod kuće imala troje dece i majku, pa nismo znali gde da provedemo veče. Mamu sam prethodno slagala da idem na koncert, predočivši joj da postoji mogućnost da prespavam u Vršcu", rekla je tada Zorica i nastavila:

zorica brunclik i kemis (2).jpg
Instagram / zoricabrunclik_official 

"Zbog prethodnih pogrešnih izbora, bilo me je sramota da joj kažem da idem na sastanak na kojem sam se u stvari i smuvala sa Kemišem. U hotel nismo mogli jer smo oboje poznati, jednako kao ni u restoran. Vozili smo se po Beogradu i okolini, kad nas je u Grockoj zaustavio policajac i zamolio da ga povezemo do zubara jer trpi bolove. Toliko smo se spetljali objašnjavajući da idemo iz nekog studija, a potom, kad smo ga ostavili, Miroljub je predložio da ipak odemo do jednog hotela, gde će naš boravak uz pomoć jednog njegovog prijatelja biti diskretan. Iako je obećao da će se skloniti sa ulaza dok ja ne prođem, virio je iza recepcionarskog stola, ali nikada nije otkrio tajnu. Tako je počela naša ljubav", ispričala je pevačica za medije.

kuca zorice brunclik 3.jpg
Youtube / RTS 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna