Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš su proslavili krštenje unuke Milice, a slavlje je organizovano u jednom prestoničkom restoranu.

Zoričina ćerka Zlata se, podsetimo, udala za pevača Miloša Vujanovića pre pet godina i u braku s njim dobila ćerku Milicu. 

Popularna pevačica je došla doterana u svom stilu, u odelu sa "leopard" printom, dok je Zlata odabrala roze odelo i plavu satensku košulju. Prema Zoričinim rečima, svi su jedva čekali da počne slavlje, jer - kako kaže pevačica - ne krsti se unuka svaki dan. Poznati kao veliki domaćini, želeli su da goste dočekaju kako dolikuje.

zorica brunclik krstila unuku-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Baba i deda su bili toliko uzbuđeni da nisu oka sklopili noćas. Došli smo u jednu proverenu kuću, očekujemo da to bude kako treba. Ja sam najviše plakala, toliko sam bila uzbuđena", izjavila je Zorica. U porodici vlada uzbuđenje i zbog činjenice da se očekuje još jedna prinova za dva-tri meseca.

Brunclikova je sve nasmejala i izjavom da ona neće piti alkohol. "Tašta ne pije, to je bolje po sve", našalila se, a onda najavila da će i mala Milica uživati u zabavi. Okupilo se toliko kolega Zorice i Kemiša da je dobar provod bio zagarantovan.

zorica brunclik krstenje-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Naučila je baba da daje tempo kada počne muzika", kaže Zorica koja veruje da je i unuka muzikalna. "Čim čuje ritam, počinje i ona `ops, ops`", nasmejala je pevačica okupljene predstavnike medija. 

Srećni tata Miloš je dodao da je "ćerka na mamu talentovana". Nekadašnji učesnik takmičenja "Zvezde Granda" juče je na slavlju dočekao i svoje kolege - Ljubu Perućicu, Aleksandru Mladenović i Nenada Manojlovića. 

Tekst: Lepa&Srećna