Lepa Lukić u januaru je napunila 84 godine, ali i dalje putuje svetom i drži koncerte. Uprkos tome što je i u poodmaklim godinama vitalna, kraljica narodne muzike ništa ne želi da prepusti slučaju.

Tokom duge i bogate karijere Lepa je mnogo radila i dosta zaradila, a dobro upućeni kažu da u vlasništvu ima nekoliko nekretnina, restoran, ušteđevinu. Lepa Lukić udavala se nekoliko puta, ali decu nije imala. Odgovor na pitanje kome će, posle njenog odlaska sa ovog sveta, pripasti kompletna imovina, našao se u testamentu.

"Napisala sam testament u kome navodim da sve što sam stekla tokom 50 godina karijere ostavljam svom bratancu Radisavu", rekla je Lepa, a prenosi Informer.

Ipak, to nije sve. Da bi dobio bogatstvo, naslednik Lepe Lukić mora da ispuni jedan uslov.

"U testamentu sam navela da moj bratanac mora da brine o mojoj mački, ako ja odem pre nje. Radisav treba da čuva Mazu, da je pazi i mazi, i naslediće sve što sam stekla za života. To sve stoji u dokumentu koji čuva moj advokat", otkrila je legendarna pevačica.

Lepa Lukić je Mazu svojevremeno udomila i već godinama su nerazdvojne.

"Ona je čudo od mačke, ja je doživljavam kao svoje dete. Zato sam morala da je zbrinem, da znam da će biti dobro kad ja odem na onaj svet"

Kako je navela, sa Mazom priča kao sa čovekom:

"Mnogo je pametna. Ma, pametnija je od mene. Nikada se nije pela na sto dok ja jedem, kao što to rade druge mačke. Ima svoje granule i kada kaže „mjau” ja je pitam: Sine, reci mi šta hoćeš, kaži majci šta želiš".

Lepa Lukić je zbog poslovnih obaveza prinuđena da se s vremena na vreme razdvoji od ljubimice, a to joj teško pada.

"Kad odem na put, nikog se ne uželim kao moje Maze. Svi znaju koliko je volim, pa me pitaju što je ne povedem sa sobom. Ali, ona je kućna maca, ne voli da menja okruženje, pa neću da je izlažem stresu", jasna je proslavljena pevačica.

Pogledajte i Lepa Lukić doživela pakao u braku.

BONUS VIDEO:

LEPA LUKIĆ OTKRILA DA LI JE JOŠ LJUTA NA NADU TOPČAGIĆ: Nije samo to što se nije pojavila na koncertu, NEŠTO DRUGO ME ZABOLELO! Kurir teleivizija

 Tekst: Hello/Lepa&Srećna/K.L.