Pevačica Lepa Lukić (82) otkriva da joj materijalne stvari ne znače mnogo i ističe da želi da uživa u životu dok je živa. Najviše troši na odeću, ali i na unuke svog bratanca, za koje je neizmerno vezana.

"Šta je pametno u životu? Imaš jedan život. Pametno je da imaš novca da ne škripi u životu. Treba živeti, jer novac je za trošenje. Nisam za stavljanje novca u slamaricu. Nemam dva života pa da kažem: 'kad umrem biće repriza života'. Niti imam decu, niti imam unuke da se zabavljam sa njima. Trošim pare, ali imam guber koliko treba da se opružim. Nisam ni luda da potrošim sve i da nemam od čega da živim. Imam jedan četvorosoban stan od 100 i nešto kvadrata, sa terasom ima oko 150. Šta će mi više od toga? Trošim najviše na garderobu. Došla sam iz sirotinjske porodice i bila sam željna svega. Odem na desetak dana na turneju u Nemačku, potrošim sve na garderobu, sednem u avion i onda se kajem", ispričala je pevačica za "Blic".

Lepa Lukić ne štedi novac
Youtube/Printscreen/KurirTV 

Većinu kućnih poslova Lepa obavlja sama, iako ima ženu koja joj povremeno dolazi i pomaže.

"Imam ženu koja dolazi svaki mesec da mi održava grube radove u stanu, za ostalo sam ja zaslužna, jer želim da budem pokretna i da radim u svom stanu. Neću da se ne krećem. Imam sve što mi srce poželi. Da budem pametna i da ulažem u nešto. Kada zažmurim, gde će to sve? Imam unuke od bratanca, živim za njih. Koliko dajem sebi, toliko dajem i njima. Stižem da užu porodicu izdržavam. Bratancu sam finansirala restoran koji je držao sa svojom decom. Svi su se zaposlili, imaju dobre poslove", objasnila je Lepa, koja prima tri penzije - nacionalnu, srpsku i kanadsku, a uz to još uvek i nastupa.

lepa lukic
Youtube / TV Prva 

"Imam tri penzije. Jedna je nacionalna, jer sam dobila status istaknutog umetnika. S druge strane imam srpsku koju sam dobila za 35 godina radnog staža i 55 godina života. U Kanadi nisam trčala za penzijom. Tamo sam se udala, a na osnovu svega toga sam dobila penziju. Muž mi je umro pre tri godine, ali nisam uzela njegovu penziju, već na osnovu toga što sam dobila kanadski pasoš. Uz tu udaju sam dobila i penziju. Nisam luda da je bacim ako je ona došla. Pored toga, imam stalno nastupe. Dok pevam, ja sam živa i radim ono što volim", rekla je pevačica kojoj se muškarci i dalje udvaraju.

"Još uvek mi se udvaraju muškarci, ali ja gledam preko njih. To više nisu godine za tako nešto. Ne treba mi da se budalim po Srbiji. Ne vidim sebe više kao zaljubljenu osobu. Ne interesuje me to. Sve je ljubav, ne mora samo partner da bude ljubav", zaključila je ona za pomenuti medij.

Još fotografija Lepe Lukić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / lepa_lukic_official, Printscreen/ YouTube Premijera Lepa Lukić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna