Željko Vasić oduvek je važio za izuzetno naočitog i zgodnog muškarca, ali kada su mu lekari otkrli zdravstveni problem, morao je da promeni ishranu. Naime, pevač je saznao da ima visok pritisak i da pod hitno mora da promeni stil života.

Njegov novi jelovnik pomogao mu je da izgubi čak 12 kilograma, i svi su bili iznenađeni kada su videli njegovu transformaciju početkom meseca na snimanju njegovog novog spota.

Sada je izvor otkrio da je Vasić sasvim slučajno saznao da ima zdravstveni problem na rutinskom pregledu, i da je uravnotežena ishrana prvi korak ka držanju visokog pritiska pod kontrolom.

"Željko je sasvim slučajno otkrio da pati od visokog pritiska. Na rutinskom pregledu odmah su mu prepisali izbalansiranu ishranu koja ga je vrlo brzo dovela ne samo do boljeg zdravlja već i do savršenog izgleda", otkrio je izvor.

Iako je zdrav, njegova ishrana nije čak ni toliko rigorozna, te pevač u određenim situacijama može da jede i masnije namirnice. U dijeti koju su mu prepisali dozvolili su mu da jede čvarke, ali isključivo pre koncerta, kako bi prirodnim mastima dobio preko potrebnu energiju.

Željko je bio sasvim zbunjen, ali evo, pokazalo se da je izmenjena ishrana dala željene rezultate. Krvna slika mu je kao u mladića, a kako mnogi kažu, izgleda bar desetak godina mlađe – rekao je izvor, navodi „Blic”.

Pogledajte i kako je Željko Vasić doživeo peh na nastupu.

BONUS VIDEO:

Muž Tine Ivanović otkrio sa kojim je pevačicama sa estrade bio Kurir

 Tekst: Hello/Lepa&Srećna/K.L.