Lepa Lukić uvek je otvoreno govorila o svojim emotivnim izborima, a nedavno se prisetila i prvog braka koji se nije slavno završio.

Pevačica se uvek vodila srcem, pa se za prvog muža udala kada je imala tek 23 godine. Brak nije opstao jer je Toma bio previše ljubomoran, a problemi su počeli tek onog momenta kada mu je zatražila razvod. Pevačica je čak sedam godina pokušavala da prekine kontakt s njim.

"Udala sam se veoma mlada za njega. Bila je to mladost-ludost. Sve vreme našeg braka bio je mnogo ljubomoran. Tu posesivnost nikako nije mogao da obuzda, a ja nipošto nisam htela da zbog njega ostavim ono što sam najviše volela – pevanje", rekla je nedavno Lepa kojoj se u pamćenje zauvek urezala jedna scena.

"Spremila sam se za izlazak i pozvala taksi. Taman da uđem u automobil, on se pojavio, uhvatio me za vrat i pitao: 'Gde si pošla?' Odgovorila sam mu: 'Sad nigde'. Platio je taksi i rekao vozaču da je sve u redu, da je došao po mene. Sve vreme je bio uporan da sazna gde sam se uputila, a ja sam mu odgovarala 'kod prijateljice Dragice'. 'U jedan noću ideš kod Dragice?', upitao me. 'Da, idem da prespavam kod nje', rekla sam mu. Izmislila sam Dragicu, nisam htela da mu priznam gde idem", priča Lepa i dodaje da tu nije bio kraj agoniji:

Lepa Lukić o prvom braku
Youtube/Printscreen/GrandMagazinTvGrand 

"Počeo je da me vuče za rukav. Rekla sam mu da prestane ili ću pozvati policiju. U tom trenutku je pukao i rekao: 'Noćas ćemo da završimo oboje!' Rekla sam mu da završi, jer nisam mogla da podnesem da me sedam godina prati. Uvukao me je u kola. U toku vožnje sam pokušala da otvorim vrata i iskočim, ali je on jednom rukom držao volan, a drugom ručicu od mojih vrata da ne bih izašla. Rekao mi je da idemo u šumu na Košutnjak da završimo oboje! Hteo je da ubije i mene i sebe", ispričala je pevačica.

Toma je na kraju pristao da se razvede od pevačice, a nakon kraha braka oženio se ponovo. Ipak, Lepu nije mogao da zaboravi, pa je tražio da je vidi kada se teško razboleo.

"Pozvala me je njegova supruga i rekla da Toma traži da me vidi. Kazala sam da ne mogu da dođem taj dan, ali da ću ga obići prvom prilikom kada budem mogla. Nakon pola sata me je ponovo nazvala i saopštila mi da je Toma preminuo: ‘Umirao je dozivajući tebe‘... Na sahranu sam otišla sa dve prijateljice i odnela mu venac. Mnogi ljudi su i meni izjavljivali saučešće, znali su koliko me je voleo", ispričala je Lepa koja se udvala još tri puta.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

Lepa Lukic paparaco Kurir