Lepa Lukić ume da bude bez dlake na jeziku kad je reč o muško-ženskim odnosima, pa tako priča i o svojim, ali i o tuđim ljubavima. "Danas se sve to mnogo brzo dešava", kazala je pevačica u emisiji Premijera vikend specijal. "Muškarac još ne stigne ni da priđe ženi, a onda začas završe u krevetu", priča Lepa.

Prema njenim rečima, ljubav koja tako brzo počne se još brže završi. "Muškarci ne vole žene koje lako padaju", upozorava ona i savetuje dame da budu malo tajanstvenije. "Treba malo da se odugovlači, da se žena malo povuče, da ne bude sve odmah", objasnila je.

Njeno glavno pravilo je da nikad ne bude sa oženjenim muškarcem. "Nikad nisam bila sa oženjenim, čim znam da je sa drugom ženom, takav čovek me uopšte ne privlači", tvrdi pevačica. Ona je već bila žrtva i ljubomore i prevare.

Lepa Lukić o ljubavnom životu
Instagram / lepa_lukic_official 

Nakon braka sa Tomom Lukićem, sa kojim je - kako je sama pričala - proživela pakao zbog njegove ljubomore, Lepa se 1977. godine udala za tada uspešnog estradnog menadžera Vladimira Perovića. Ovaj brak, koji je trajao sedam godina, završio se zbog preljube.

"Rekla sam da idem na deset dana u inostranstvo da pevam. Odvezao me je do aerodroma. Cmok, cmok. Ja, kao bajagi, odem, ali sam se vratila iste večeri.

Lepa Lukić o ljubavnom životu
Printscreen/ YouTube Premijera 

Zatekla sam ih kada su se raspremili u spavaćoj sobi. Nju sam izbacila napolje onako gologuzu! Molila me da joj dam odeću, a ja joj nisam dala. Posle sam joj bacila garderobu niz stepenice i oterala je napolje ", ispričala je pevačica u jednom intervjuu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna