Lepa Lukić je otpevala brojne pesme, ali najlepše su - kako sama kaže - o deci, koju je priželjkivala celog života. "S godinama sam žal što nisam majka prevazišla", priznala je Lepa u emisiji na Kurir TV, ali ne krije da joj je to jedina neostvarena životna želja.

"Svojevremeno sam dobila i nagradu kao najbolja majka", podsetila je pevačica. U jednom rijaliti programu, ona je dobila lutku koju je trebalo da čuva tri dana i ona je proglašena pobednicom u takmičenju sa Anabelom.

Lutki je dala ime Milica, kako joj se zove bratovljeva unuka. Kad je trebalo da je preda, posle tri dana kako je propisivala igra u rijalitiju, pevačica je molila da joj je ipak daju. Pričajući o tome, i sad se zaplakala. "Plakala sam da mi je daju, videla sam sebe kao majku", objašnjava. 

Lepa Lukić plače zbog lutke Milice
Printscreen/ YouTube Premijera 

Ona je Milicu ponela kući, po izlasku iz rijaliti programa. "Nikad više nisam bila sama kad sam imala nju", priča pevačica.  Lutka ima svoje mesto u njenoj spavaćoj sobi i ima svoj krevetac. "Pre devet godina sam uzela i mačku", opisuje Lepa svoj život. "Ona sad reaguje kad uzmem lutku u naručje."

lepa lukic sa mackom.jpg
Instagram / lepa_lukic_official 

Njena želja da dobije potomstvo je ostala neostvarena. "Imala sam intervencije, ali ne zbog neke bolesti, ja sam od rođenja bila zdrava, već da bih rodila", ispričala je svojevremeno. "Sekli su me da mi skinu izrasline na jajovodima. Nisam ja bila nerotkinja... Jednom sam ostala u drugom stanju, u ali sam bila jako mlada i zbog karijere nisam htela da rodim i da odmah imam decu." Kasnije se lečila ali, kako kaže, nije se dalo. 

Tekst: Lepa&Srećna