Jelena Karleuša i Duško Tošić razvod su pre nekog vremena čak i u medijima najavili, ipak, do njega nije došlo. Međutim, sudeći po ratu, koji bračni par od juče vodi na Instagramu i u medijima, čini se da su nikad bliži odluci da bračnu zajednicu sporazumno okončaju.

"Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno. I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih", otkrio je za Kurir sportista.

Nakon ovoga Jelena je na svom Instagramu objavila prepiske sa Duškovim advokatom u kojima stoji datum iz 2022. godine, u kojima jasno stoji da ona pita za datum i papire za razvod. Uz poruke Jelena je napisala:

"Demantujem tvrdnje u izjavi gde pominje njegove neuspele pokušaje sporazumnog razvoda. Jedini inicijator razvoda sam ja, a na svaki predlog sporazumnog razvoda, do dan danas, iako su prošle godine, Duško i njegov advokat nikada nisu odgovorili".

Jelena Karleuša i Duško Tošić razvod dakle planiraju već neko vreme, a još uvek zakoniti suprug pevačice i fudbalski menadžer posle 4 godine medijske tišine, spreman je da progovori na ovu temu, te je u svom Instagram storiju napisao:

"Pošto vidim mnogo laži sa druge strane... Nisam se oglašavao 4 godine povodom svog privatnog života, zbog toga što smatram da sam iznad svake situacije, ali sve ima svoje granice, moja tolerancija se polako približava kraju. Uskoro ću dati svoju verziju, ali plašim se da će mediji morati dve godine da se bave time".

Pogledajte i Duško tražio Jeleni Karleuši da se ubije.

BONUS VIDEO:

Jelena Karleuša Instagram/karleusastar

 Tekst: Story/Lepa&Srećna/K.L.