Jelena Karleuša je dugo kuburila s kilažom mada je na mnogim fotografijama uspevala da to prikrije.
"Godinama sam se zbog stresa prežderavala i nabacila dosta kilograma", kazala je i sama za Hit Informer.

"Jednog dana sam se probudila i rekla: 'Dosta je! Tvoje telo nije kanta za đubre.' Potražila sam pomoć nutricionistkinje, koja je ispravila sve moje greške i počela sam zdravo da se hranim", objasnila je pevačica.

I ona i Marija Šerifović su se hranile prema savetima iste nutricionistkinje. "Ona je Hitler", kazala je Marija jendom prilikom za nju. Međutim, Jeleni je prijao jelovnik koji je dobila.

Jelena Karleuša promocija albuma
ATA / Antonio Ahel 

"Često jedem posne sarmice od zelja, koje obožavam, kao i prebranac, turšiju i podvarak bez mesa. Uz takvu ishranu sam za dva meseca izgubila 10 kilograma", ispričala je Jelena. Njen jelovnik nikad ne uključuje meso, Karleuša je već godinama vegetarijanac.

Za doručak obično jede ovsene pahuljice ili nemasni sir sa integralnim hlebom, uz salatu. Uživa i u mafinima s tikvicama. Za užinu jede voće (po 300gr) ili salatu, a za ručak uvek sezonsko povrće. Ako nije doba za podvarak, onda rado jede zapečenu boraniju, grašak ili šampinjone. Primetno je da su u jelovniku redovno zastupljene namirnice pune proteina.Pročitajte i koje su najbolje namirnice za zdrave kosti, hrana koju treba jesti za jake kukove, kolena, kičmu.

BONUS VIDEO:

DRAGANA I JA SMO RAZLIČITE, ALI MI JE MNOGO POMOGLA U ŽIVOTU! Karleuša poručila: Neće mi biti teško da odlučim ko je najbolji! Kurir televiy

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.