Jelena Karleuša je često spremna da "potkači" mnoge na javnoj sceni, ali kaže da to uglavnom radi kad je "drugi diraju" ili pitaju za direktno mišljenje.

Međutim, nije neuobičajeno ni da pevačica pohvali druge kolege i koleginice, a na početku januara nije štedela komplimente za pevača i kompozitora koji je na nju ostavio najveći utisak.

"Kada bi me pitali da izaberem jednog, po mom mišljenju najvećeg, najtalentovanijeg, najkompletnijeg, ja bih izabrala nestvarnog Željka Joksimovića", napisala je pevačica objavivši nekoliko snimaka koncerta koji je emitovan na televiziji tokom prazničnog odmora odmah posle Nove godine.

jelena karleusa o zeljku joksimovicu-min.jpg
Instagram / zzeljko 

Željko je odmah reagovao i preneo ove velike komplimente na svom Instagram nalogu. Mnogi se pitaju kako će reagovati Jovana Joksimović, ali drugi podsećaju da je i za nju Karleuša imala mnogo lepih reči nakon nedavnog gostovanja.

jelena karleusa o zeljku joksimovicu 2-min.jpg
Instagram / zzeljko 

"Retke su žene koje ostavljaju bez daha svojom lepotom, harizmom, inteligencijom i stavom", napisala je Karleuša na svom Instagramu pre nekoliko meseci.

jelena karleusa o zeljku joksimovicu 3-min.jpg
Instagram / karleusastar 

"Uživala sam u razgovoru sa jednom takvom, verovatno i najvećom novinarsko-voditeljskom zvezdom koja je stvarno žena za sva vremena", pohvalila je Jelena Jovanu.

Šta vi kažete, ko je za vas najbolja novinarka, a ko najveći muzičar na srpskoj sceni?

BONUS VIDEO:

"TO JE JEDINO ŠTO ZNAM DA RADIM" Jelena Karleuša u intervjuu za Kurir šokirala: Zbog OVOGA mi je prošao prvi album! Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.