"Kažu da čovek nikad ne ode dok ima onih koji ga se sećaju", reči su kojima počinje poruka Jelene Karleuše, objavljena u znak sećanja na majku Divnu.

"Mislim da si ostavila deo sebe ovde kako bih ja mogla da ga nađem", nastavlja nežan ženski glas koji čita tekst na engleskom, uz scene iz porodičnog života koje se nižu u Jeleninoj objavi.

"Kad si otišla sa ovog sveta, skupila sam tvoje stvari i zagrlila ih snažno, zatvorila oči i, na trenutak, imala sam osećaj kao da si ponovo tu.

jelena karleusa divna
Instagram / karleusastar 

Kad si otišla s ovog sveta, pregledala sam ponovo slike, proučavala sam tvoje lice detaljnije nego ikad i na trenutak, te slike su te vratile ponovo u život.

Kad si otišla s ovog sveta, našla sam sve moguće razloge da ponovo govorim o tebi", govori glas iz "off-a", a u kolažu su snimci sa proslave Divninog rođendana, putovanja, ali i detalji iz bolesničke sobe iz vremena kad se borila s opakom bolešću. 

 Podsetimo, Divna Karleuša je preminula 3. marta 2019. godine. Uz ovaj snimak, Jelena je napisala samo tri reči: "Zauvek, anđele moj". Pročitajte i tekst o Jeleninoj baki grofici.

BONUS VIDEO:

Karleuša o Breskvici Instagram/karleusastar

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.