Televizijska voditeljka En Robinson je postala popularna širom sveta po kvizu "Najslabija karika" u kojem je otrovnim komentarima sipala takmičarima "so na ranu".

Tokom 12 godina, ona snimila više od 1.500 epizoda čuvenog kviza, a prozvali su je "Kraljica pakosti", jer se činilo da s posebnim uživanjem izbacuje takmičare uz poruku "Vi ste najslabija karika, doviđenja".

Manje je poznato da je televizijsku karijeru počela tek kad je otpuštena iz dnevnih novina, a svoju osnovnu medijsku "školu" je - kako kaže - završila na pijaci gde je, kao dete, sa majkom prodavala piliće.

en robinson 6-min.jpg
Youtube / James Booker 

En (79) je ponovo u centru pažnje medija, jer se pročulo kako se zabavlja sa bivšim mužem kraljice Kamile.Endrju Parker Boulz (84) je penzionisani oficir, pa je mnogima bilo čudno što se ovo dvoje "našlo", jer i En voli da naređuje.

en robinson 2-min.jpg
Youtube / James Booker 

Međutim, kad su je novinari pitali da je li je istina da su ona i Endrju u vezi, oštro je rekla: "Istina je. A sad gledajte svoja posla."

En je oduvek govorila kako je spremna na promene i izazove. Dinamičan joj je bio i profesionalan, ali i privatni život. Iza sebe ima dva braka, ali poslednjih desetak godina nije imala partnera.

en robinson 3-min.jpg
Youtube / James Booker 

"Znate, ja ne pijem. A kad neko ne pije, onda mu je teže da izgubi glavu, zar ne", cinično je rekla novinarima "Kraljica pakosti", koja se jedva izvukla iz pakla alkoholizma osamdesetih godina prošlog veka. Kažu da je upravo njen smisao za humor bila glavna osobina kojom je En privukla Endrjua. Pored toga što ga ludo zasmejava, Eni mu dopušta i da se šali na njen račun, što je nečuveno za ciničnu voditeljku.

en robinson 4-min.jpg
Youtube / James Booker 

O njihovoj vezi se šuškalo mesecima, ali su En i Endrju pažljivo izbegavali fotografe i zajedničko pojavljivanje u javnosti. Upoznao ih je zajednički prijatelj, onda su otišli zajedno na jednu ministarsku večeru i od tada Endrju nije propustio nijednu zabavu u domu Robinsove.

endrju parker boulz 0095627187-min.jpg
Profimedia 

General Parker Boulz je bio u braku sa Kamilom pune 22 godine, ali je posle razvoda uplovio u novu vezu. Sa drugom suprugom, Rozmari Pitmen je bio sve do njene smrti, pre 13 godina, a od tada je sam. Dvoje usamljenih su izgleda ponovo našli svoju ličnu sreću.  

en robinson 5-min.jpg
Youtube / GB News 

"Šta je najgore što može da vam se desi?", šali se voditeljka En Robinson. "U ovim godinama sigurno niko ne može da vas promeni", zaključuje ona. Pročitajte i šta je Kamila ispričala o svojoj ljubavi sa princom Čarlsom.

BONUS VIDEO:

ŠOK U KVIZU SLAGALICA! Voditeljka Kristina pitala takmičara KAKO JE SA SKOČKOM KOD KUĆE RTS

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.