Ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita Vivijen odlučila je da odbaci očevo prezime u pozorišnoj produkciji koju potpisuje zajedno sa svojom slavnom mamom.

Vivijen ima 15 godina i već radi kao asistent produkcije na Brodveju pa je mama Anđelina s razlogom vrlo ponosna na nju. Međutim, i druga ćerka, Zahara Marli je odlučila da izostavi prezime Pit pri predstavljanju, a sin je Paks je o Bredu izrekao mnogo osuda u intervjuu za Dejli Mejl.

Sedam godina već traje rat Anđeline Džoli i Breda Pita, a pored starateljstva nad decom, bore se i za imovinu stečenu u braku. Najveća bitka se vodila oko vinograda u Francuskoj, a Endži je zadala težak udarac kad je prodala svoj deo pre tri godine. Bred je pobesneo, a holivudska glumica inkasirala 64 miliona dolara.

andjelina dzoli 0864231690-min.jpg
Profimedia 

Ne samo da reč o vinogradu gde se proizvodi fantastičan roze, visoko nagrađivan, već je ovo i mesto gde su se Bred i Anđelina zakleli jedno drugom na "večnu ljubav". Tada je glumica šokirala svet mode jer je nosila venčanicu "ižvrljanu" dečjim ručicama, a žene su uzdisale smatrajući da nema lepšeg para.

Brak se završio krahom. "Ti si đubre svetskog kalibra!", poručio je Bredu ljutiti sin Paks, a u javnost je izbila priča o glumčevom alkoholizmu i nasilničkom ponašanju.

"Toliko si puta dokazao da si grozna ličnost, dostojna prezira. Nemaš nimalo obzira niti empatije prema najmlađoj deci. Njih četvoro drhte od straha kad si ti tu. Nikad nećeš ni razumeti koliko si štete naneo mojoj porodici, jer nisi sposoban ni za to", napisao mu je na društvenim mrežama. Pročitajte i kako se završila bitka o starateljstvu nad decom. 

BONUS VIDEO: 

ESPRESO TIKTOK: Razvode se Natali Portman i Bendžamin Milpejd espreso tiktok

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.