Jelke su već okićene u većini domova, a do Nove godine je ostalo još samo nekoliko dana. Pred ove praznike je zavladao trend čuvenog "tihog luksuza", pa su svi koji prate modu rešili da smanje broj ukrasa i boja.

Tako su se pevačice Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac odlučile za jelke bez kugli, s tim što je JK nekoliko džinovskih crvenih lopti stavila pod jelku, dok je "Nale Nacionale" svoju ukrasila samo resama od šljaštećih zlatnih folija.

Za razliku od prethodnih godina, Ana Sević je odlučila da svoju jelku ne pokaže na Instagramu, barem zasad. Požalila se da su je iznervirale bele grančice sa kojih je padao  prah po uglancanom parketu, pa je možda to jedan od razloga.

I kod Aleksandre Mladenović je jelka ove godine bela tako da se uklapa u tek kupljeni, novi stan kojim se pevačica nedavno pohvalila. 

jelka aleksandre mladenovic-min.jpg
Instagram / aleksandra_mladenovic 

Ipak najlepše je trenutno kod Nikoline Kovač koja se odlučila za kombinaciju belih i zlatnih ukrasa - irvasa, zvezdi, figurica u obliku balerina i mašni. Zašto baš kod nje? Zato što je jedna zlatna mašna "sletela" sa jelke na zlatnu kosu ćerkice Nikolete koju mama i tata Saša Kapor zovu Leti. Pevački bračni par živi u centru Beograda, a uz malu Leti imaju i starijeg sinčića Nikolaja.

nikoleta kapor min.jpg
Instagram / nikolina.kovac 

Nova godina je prilika da devojčica sa uživanjem sedi kraj jelke, a mama pušta tihu muziku komponovanu samo za dečije uši. Zavirite i vi u ovaj čarobni prizor... i kažite nam, zar nije najlepši?

U galeriji vas čekaju čestitke za Novu godinu, a pročitajte i kako se pravilno piše "srećna... "

LepaiSrecna Galerija koju vam poklanjamo od srca - čestitke za Novu godinu pripremljene su specijalno za vas!

 BONUS VIDEO: 

PUNĐA SOFIJE RIČI Tiktok/sofiarichiegrainge

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.