GlumicaHilari Daf i njen suprug Metju Koma dobili su 3. maja treće zajedničko dete. Zanimljivo je da se Hilari opredelila za porođaj u kućnim uslovima, a na profilu je podelila čak i fotografije tog važnog trenutka. Za samo nekoliko sati pogledalo ih je preko milion obožavatelja.

Devojčici su dali ime Tauns Medou Bejr, a kako je napisala na svom Instagram profilu, nestrpljivo su je čekali:


"Tauns Medou Bejr, sada znamo zašto smo te toliko dugo čekali. Trebalo je vremena da se ovi obrazi usavrše! Sanjala sam da te držim u naručju mesecima i proteklih 5 dana upoznavanja, gledanja u tebe i mirisa bili su trenuci magije. Svi te volimo kao da si ovde sve vreme, lepotice!". Njene fotografije izazvale su lavinu komentara na društvenim mrežama, fanovi su joj uglavnom čestitali na hrabrosti, dok je bilo i onih koji su njen potez komentarisali kao "nimalo holivudski" i nimalo glamurozan.

Glumica ima dva sina iz prethodnog braka. Odluku da sa suprugom Metjuom dobije i četvrto dete prokomentarisala je kao zaista hrabru, ali zahvaljujući podršci supruga, sve dobro funkcioniše. Hilari Daf je često delila i svoje fotografije tokom trudnoće, u kojoj je, sudeći po objavama, zaista uživala.

 Pogledajte i slavnu plavušu iz čuvara plaže koja je obrijala glavu.

BONUS VIDEO:

DA LI ZNATE PRAVO IME EVE RAS? Ovo je jedva stalo u ličnu kartu, a JEDNO OD PREZIMENA JOJ JE VAGNER! Glumica otkrila sve detalje Kurir televizija

Tekst: Lepa&Srećna/K.L.