Ovogodišnja tema Met Gala večeri navela je zvezde da prošetaju tepihom u odevnim kombinacijama inspirisanim baštom. Cveće, latice, grane i lišće su se smenjivali pod reflektorima, kao i imitacija izumrle vrste leptira koju je smelo ponela Uma Turman.

Među posetiocima od kojih se mnogo očekivalo je Penelope Kruz, španska zvezda kojoj je glamur drugo ime. Pojavila se u Šanel večernjoj haljini koja je kreirana više od 500 sati.

profimedia-0870743169 (1).jpg
Foto: Profimedia  Penelope Kruz

Haljina je elegantnog dizajna, ukrašena je uz pomoć 8 različitih vrsta francuske, cvetne čipke u crnoj i srebrnoj boji. Takođe, tu je dugmad u obliku cvetića, sa stinim draguljima, koja se pružaju duž leđa. Ovim modelom Penelope je želela da postigne izgled "uspavane lepotice". Inspirisali su je ikonični komadi Šanel haljina u stilu pedesetih, navela je za časopis "Vog" ("Vogue").

Da bi konačnom izgledu dala malo sjaja, Penelope Kruz je odabrala Šanel kolekciju nakita, ogrlicu i narukvicu sa dijamantima i biserima. Nosila je takođe i dva prstena od belog zlata i dijamanta.

Glumica je bila veoma zadovoljna, jer su joj se modeli dizajnerke Virdžin Vijard uvek dopadali.

"Haljina koju je kreirala ove godine je zaista spektakularna i osećam se posebno što ću moći da je nosim i budem deo brenda koji volim od malena", istakla je Penelope.

Pogledajte i koju traumu pamti Penelope Kruz.

BONUS VIDEO:

Tehnika koja Penelope Krus pomaže da ostvari snove Instagram/penelopecruzoficial

Tekst: Lepa&Srećna/K.L.