Nikol Kidman se nedavno pojavila na crvenom tepihu kako bi primila AFI nagradu za životno delo u Los Anđelesu. Pored muža i ćerki, pridružilo joj se još nekoliko članova šire porodice. Ipak, sve je iznenadilo da se nisu pojavila njena usvojena deca iz braka sa Tomom Kruzom, sin Konor (29) i ćerka Izabela (31).

Možda je to bio razlog zašto je Nikol u govoru povodom nagrade pomenula samo supruga Kita i ćerke Sadnej Rouz i Fejt Margaret, dok Konora i Izabelu nije spomenula.

Da podsetimo, Tom Kruz i slavna glumica su se razveli 2001. posle 11 godina braka i sud im je dodelio zajednićko starateljstvo. Ipak, deca su ostala uz oca i odlučila da žive sa njim i budu deo Sajentološke crkve.

Jasno je da su odnosi u porodici veoma problematični, jer glumica nije viđena u javnosti sa decom iz prvog braka još od 2007. Navodno je bila "slomljena" kada se Konor i Izabela nisu pojavili na sahrani njenog oca 2014. godine.

Povrh toga što je odnos vidno urušen, iako to Konor i Izabela poriču, Nikol gaji bezuslovnu ljubav prema njima, što je i istakla 2019. za magazin "The Sun", povodom toga što su odlučili da postanu sajentolozi:

"Majčinstvo je putovanje. Postoje neverovatni usponi i padovi, bilo da ste usvojili dete, bilo da ste ga sami rodili. Ono što detetu treba jeste ljubav. Oni su izabrali da budu sajentolozi. Naš posao kao roditelja je da im uvek pružimo bezuslovnu ljubav", što navodi na razmišljanje o tome koliko su za Nikol ovakvi postupci bolni.

Sajentološka crkva je možda razlog i da Nikol ne bude pozvana na svadbu sina Konora 2019. godine, jer ju je verska zajednica označila kao "problematičnu osobu".

Pogledajte i kako se ošišala Nikol Kidman.

BONUS VIDEO:

Džesika Bil o savršenim roditeljima TikTok/jessbiel

Tekst: Lepa&Srećna/K.L.