Glumica Liza Monkjur je kod nas ostala upamćena po ulozi novinarke sa Zapada u čuvenom filmu "Lepa sela lepo gore". Možda se pitate gde je ona danas i da li se bavi glumom ili ipak nekim poptuno drugačijim poslom?

Liza ima 63 godine, živi i radi u Los Anđelesu i od javnog života nije odustala. Često nastupa po klubovima sa bendom "Carnal Circus" koji je karakterističan po zanimljivim scenskim nastupima, kostimima i atraktivnim koreografijama. Muzika koju izvode slavi ljubav i ljubavne odnose i namenjena je odrasima.

Liza je obično obučena u dekoltirane haljine vatrenih boja, a često su tu i dodaci poput haltera, samodržećih, izazovnih čarapa, crvnenih rukavica i slično. Kostimi su veoma inspirativni, a Liza ih uvek upotpuni i neobičnom frizurom, što publici garantuje atraktivan nastup.

Liza je u jednom razgovoru podelila anegdotu o poljupcu sa Nikolom Kojom, koji je bio u ulozi Velje.

"Bila je to važna scena. Trebalo je da se strasno poljubimo, a onda se njegov lik, Velja, ubije. Kad smo tog dana ručali, pre nego što smo snimali tu scenu, rekao mi je da mu je žao, ali da se najeo belog luka. I meni je dodao čen. Nisam shvatila da se šali i pojela sam ga. Zamislite taj užas", prisetila se Amerikanka i dodala da joj je uvek bilo zabavno na snimanju pomenutog filma.

Osim u ovom, Liza je igrala i u drugim ostvarenjima: "Hollywood Heartbreak", "Death Voice", "Corporate Affairs", "Monndance" i drugim, a bavila se i režijom.

Pogledajte i gde je Milica Janevski bila pre glume.

BONUS VIDEO:

GLUMICA SE POTPUNO IZBLAMIRALA PRED BRANKOM SOVRLIĆ, PA SE JAVNO IZVINILA: Pevačica je dobila blaži nervni slom kada me je čula Kurir televizija

Tekst: Lepa&Srećna/K.L.