Nikol Egert, slavna plavuša iz čuvene serije "Čuvari plaže", snimljena je kako obavlja poslove po Los Anđelesu, a mnogi nisu mogli da prepoznaju nekadašnju holivudsku zvezdu.Nikol je odlučila da ne obraća pažnju na paparace, jer je svoju životnu dramu već i sama izložila na društvenim mrežama.

Nikol je odlučila da pred svima obrije glavu i snimila to za Instagram, pokazavši koliko je snage potrebno da se bori sa teškom dijagnozom s kojom se suočila. Njoj je otkriven karcinom dojke u decembru 2023. godine, a zatim je u februaru saznala da je rak otkriven i u limfnim žlezdama.

Glumica kaže da pati od "veoma retkog" tipa karcinoma. Sebe krivi što nije redovno pregledala grudi i kaže da su joj implanti koje je ugradila kad joj je bilo 19 godina otežali da otkrije bilo kakvu anomaliju.

nikol eger cuvari plaze 0857835493-min.jpg
Profimedia 

Problemi su počeli kad se ugojila više od 12 kilograma za tri meseca, a u levoj dojci počela da oseća bol. Posle mamografije i tri biopsije, dokazan je karcinom dojke u drugom stadijumu. Na Instagramu Nikol dobija ogromnu podršku, a uz nju je i ćerka Kigan koja je mami pomogla i da obrije zadnji deo glave.

nikol eger cuvari plaze 0858226223-min.jpg
Profimedia 

"Možda isceljenje ne znači da moramo da promenimo sebe, već da dozvolimo sebi da budemo to što jesmo", napisala je Nikol. Pročitajte i kako se slavna Šenon Doerti sprema za smrt, kako sama kaže, jer je njen karcinom dojke neizlečiv.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO: