Italijanska filmska diva Monika Beluči u nedavnom intervjuu je iskreno progovorila o komplikovanom detinjstvu svoje ćerke Deve Kasel, koja je krenula majčinim stopama i bavi se mankenstvom.

Iako je i sama Monika karijeru započela u modelingu, priznaje da je ćerkin izbor karijere pomalo zabrinjava, ali se pomirila s tim.

"Morate da prihvatite da vaša ćerka ima sopstvena iskustva. I pokušajte, kad vas to brine, da nju ne opterećujete... Ali što se mene tiče, posebno uživam kada vidim Devu strastvenu, kreativnu, živahnu", kaže za Marie Claire glumica koja je u braku s Vensanom Kaselom dobila i ćerku Leoni, koja danas ima 13 godina.

Deva Kasel nasledila je od slavnih roditelja ljubav prema umetnosti u svim njenim oblicima, a detinjstvo je provela između tri zemlje.

"Ona dolazi iz porodice akrobata, a to smo mi. Njeno obrazovanje bilo je raštrkano između Italije, Brazila (gde živi Vensan), Francuske... Njeno detinjstvo nije bilo lako, ali dobro se drži i osećam da je srećna i to mene onda čini srećnom", kaže slavna Italijanka.

Saznajte i koja je najveća trauma u životu Penelope Kruz.

BONUS VIDEO

Poslednji intervju Teya Dore pred polazak za Malme Kurir

Tekst: Lepa&srećna / B.S.