Za ćerku Monike Beluči, Devu Kasel mnogi kažu da će lepotom nadmašiti svoju slavnu majku. Mlada devojka je već izuzetno tražena u manekenskim krugovima, pa je sada konačno na zasluženom godišnjem odmoru. Na letovanju je sa svojim dečkom, a svi se pitaju - ko je zet Monike Beluči?

Luka Salandra ima mnogo toga zajedničkog sa lepom Devom. I on je vrlo mlad - oboje su rođeni 2004. godine, a i on je italijansko-francuskog porekla. Uz sve to, i on je fotomodel i maneken, pa su zajedno prvi put nastupili za čuvenu modnu kuću "Dolče i Gabana".

deva kasel decko luka salandra 0706738311.jpg
Profimedia 

Mnogi se šale da je Devin staž pred kamerama mnogo duži, jer je slikana dok još nije bila rođena - u maminom stomaku, kad je Monika pozirala naga za Veniti Fer. 

Sada je u vezi sa dečkom koji ne prestaje da je slika. Specijalna strast zgodnog Luke je upravo fotografija i zaista nije mogao da nađe lepši model od svoje devojke. Upravo on stoji iza njenih fenomenalnih slika bez šminke, na plaži, odmah posle buđenja... 

deva kasel 0551593725.jpg
Profimedia 

Uz ove snimke, tu su i predivni nastupi Deve Kasel u modnim kombinacijama za sladokusce, pa zavirite što pre u našu galeriju slika!

Instagram / lucasalandra, Profimedia Zgodna ćerka Monike Beluči

Izvor: Lepa&Srećna