Prve probe za ovogodišnju Evroviziju, koja će se održati od 7. do 11. maja, završene su. Takmičari su većinom objavljivali snimke sa proba na društvenim mrežama, a održavanje proba donelo je novog favorita - predstavnicu Grčke Marinu Sati, o kojoj sada svi fanovi Evrovizije pričaju!

Njena pesma "Zari", koju karakterišu tradicionalni grčki i moderni zvuci, propraćeni fenomenalnim vizuelnim idejama i atraktivnom plesnom koreografijom, malo je reći da je oduševila sve.

Snimak sa njene probe do sada je pogledalo gotovo 2 miliona ljudi, a pobrao je i na stotine hiljada lajkova i komentara, među kojima se izdvajaju oni koji govore kako će Marina sigurno biti pobednica ovogodišnjeg Eurosonga ili bar da će sigurno ući u top 3.

Prva evrovzijska proba Marine Sati, predstavnice Grčke tiktok/eurovision

Marinin nastup predviđen je za drugo polufinale koje će se održati 9. maja, a na evrovizijskim kladionicama trenutno se nalazi na 8. mestu.

Pročitajte i koji nepobediv simbol prati Teya Doru na Evroviziji?

BONUS VIDEO

SVI SU ZNALI DA JE EVROVIZIJA 2006. NAMEŠTENA! Danijel Alibabić tvrdi: To je u stvari bilo takmičenje između dve televizije Kurir televiz

Tekst: Lepa&srećna / B.S.