Toni Cetinski, u čijim baladama uživa mnogobrojna publika, uskoro će, na svoj 55. rođendan, 31. maja, održati koncert u zagrebačkoj Areni. Tada ujedno proslavlja i 33 godine karijere, koja je zaista uspešna.

Tim povodom, gostovao je kod Maše Gavranić u emisiji "Velika pitanja malih ljudi" koja se emituje na "bravo! KIDS". U zanimljivom razgovoru, najpre je otkrio kako se ponaša privatno i da li je dobar deka:

"Ja mislim da jesam, iako više ličim na Deda Mraza nego na dedu… Još je mala moja unučica, ima dvije godine, ali ne prođe dan da me ne zove i ne pita gde si Nono Toto. Ona mene zove Nono Toto, kako si? Kada ćemo se opet videti? Ona živi u Nemačkoj, a leti dođe u Rovinj, tu kod nas. I onda se družimo celo leto. I jedva čekam da se opet družimo na leto."

Pevač je dodao da je zadovoljan kako teku pirpreme za predstojeći koncert i da se nada da će sve proći po planu:

"Ja mislim da ćemo se tamo opustiti i uživati. Ja gledam da budemo svi srećni, da se veselimo, da plešemo, da skačemo. I da kada ljudi krenu kući, da kažu, 'vau, bilo je dobro, hoću opet'. Potrudiću se stvarno da i tebi bude dobro ako dođeš…"

Na pitanje koju od svojih pesama najviše voli, Toni je šaljivo odgovorio da je to kao kada roditelja pitaju koje dete mu je najdraže, a veliku dilemu je imao i kada je trebalo da odabere omiljenu pesmu od drugih autora, uopšte, jer ih takođe sve voli. 

Toni je dao zanimljiv odgovor na pitanje o ljubavnim pismima. Kako kaže, često ih je pisao, ali ih nije slao, ona su bila neka vrsta vežbe za pravljenje pesama. Pretočio ih je u stihove:

"Ja na neki način kroz pevanje šaljem ljubavna pisma svakome ko razume pesmu…", zaključio je Toni.

Pogledajte i koji naš pevač se razveo zbog bolesti.

BONUS VIDEO:

PESMA "DA L TE RADUJE POSVEĆENA" NJOJ, A BR. "33" SIMBOLIČAN NA VIŠE NIVOA! Pevači Filip Mitrović i Marina Tadić o novim pesmama kurir televizija

Tekst: Scena/Lepa&Srećna/K.L.