Izvorinka Milošević je ispratila mnoge svoje najbliže na večni počinak i to u veoma kratko vreme. Sudbina je htela da je u periodu od samo šest meseci napuste majka i otac, a onda i brat.

Pevačica je izgubila celu porodicu i ovaj potres je obeležio tugom njen život, a i sin David je patio, kako zbog porodične tragedije, tako i zbog majke.

Kad je umro i Davidov otac, Miša Blam, Izvorinkin bivši muž, ona je odlučila da unese veliku promenu u svoj život.

"Uzela sam Bebu", prisetila se nekrunisana kraljica vlaške pesme u jednoj emisiji. "Moja kuca maltezerka je meni značila sve."

izvorinka milosevic i pas maltezer-min.jpg
Instagram / _izvorinka_milosevic_izi 

Svi koji imaju ljubimce znaju koliko se vlasnici vežu za njih i koliko ih potresa svaka zdravstvena tegoba koju životinja ima. Izvorinki je bilo strašno kad je saznala da njena Beba ima sarkom. Ali bila je nemoćna.

"Izdahnula je na mojim rukama i otišla. I onda paradoks...", pevačica nije uspela da zadrži suze dok je pričala o ovom teškom životnom iskustvu.

izvorinka milosevic i pas maltezer 2-min.jpg
Instagram / _izvorinka_milosevic_izi 

"Moja kuca je izdahnula, a sutradan, spletom okolnosti, bilo je venčanje mog sina. To je bilo planirano dugo, a ova koma s mojom kucom je trajala samo deset dana. Sutradan sam morala da se resetujem, da podignem glavu i nasmejem se, a srce mi je bilo raskomadano.

Sabrala sam se i otišla na Davidovo venčanje, jer je zaslužio da ima nasmejanu majku. Uspela sam da se savladam, a onda je sve to prošlo i ušla sam u kuću i nije imao ko da me dočeka", ispričala je Izvornika u emisiji "Grand magazin" i dodala da će je razumeti samo oni koji su imali ljubimce i shvataju tu bezuslovnu ljubav.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

PRAVO IME IZVORINKE NE MOŽE NI DA SE IZGOVORI! Priznala zašto ga je promenila, pa progovorila o NOVOJ ljubavi (KURIR TELEVIZIJA) Kurir televizija