Goran Ivanišević je uzburkao javnost otvorenim pismom koje je objavio na Instagramu, a kojim je saopštio da se njegovi advokati bave potraživanjem od T.D.

Tatjana Dragović je njegova bivša žena, s kojom je sadašnji trener Novaka Đokovićabio u ljubavi punih 17 godina. Do 2013. godine, kad su se razveli, Tatjana i Goran su dobili dvoje dece - sina Emanuela i ćerku Amber Mariju.

Tatjani su, posle razvoda ostala dva stana milionske vrednosti u Zagrebu, piše 24sata. Jedan je prodala, a drugi prepisala na ćerku, s tim što ima pravo korišćenja.

Goran Ivanišević traži stan i novac od bivše žene Tatjane Dragović
Profimedia 

Ona  je, navodno, i pozajmila na račun tog stana 1,5 milion evra od svoje sestre Ivone. Time je nekretnina od 210 kvadrata postala gotovo nedostižna za plan koji je Ivanišević namerio da sprovede.

Goran Ivanišević traži stan i novac od bivše žene Tatjane Dragović
Profimedia 

On je u januaru ove godine podigao tužbe tražeći poništenje sporazuma i povratak imovine. Jedna od tužbi bi, čini se, morala biti podneta upravo protiv njegove ćerke - Amber Marije Ivanišević. Prvog stana više nema - prodat je, a ni drugi više ne pripada njegovoj bivšoj ženi.

Tatjana se, u međuvremenu, udala za pevača Vlaha Arbulića i s njim dobila ćerku. 

Ivanišević se, takođe, ponovo oženio, a kako mediji pišu, i svoj treći stan je prepisao supruzi. To je sada Nives, mlađa od njega deset godina. Njih dvoje su, kako kažu, veoma srećni u braku, dobili su sina, a više njihovih slika pogledajte u galeriji.

Instagram / nivessimpson Srećni u ljubavi.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO: 

"RAZVOD SA AMIDŽIĆEM MI JE BILA SMRT BEZ UMIRANJA!" Manekenka otvorila dušu, a potom otkrila KAKAV ODNOS SADA IMA SA OGNJENOM Kurir televizija