Kako se primiče datum održavanja koncerta Dragane Mirković u beogradskoj Štark Areni, tako se na društvenim mrežama sve se više rasplamsavaju rasprave.

Glavna tema je da li bi ona mogla da rasproda toliko koncerata koliko i Aleksandra Prijović, a pored toga se priča i o njenom odnosu prema mlađim koleginicama.

"Želim da vam se izvinim i da vam kažem da će biti samo dve Arene. Vi jako dobro znate koliko su moji koncerti zahtevni, koliko su moje pesme zahtevne i koliko ja vama dajem 100 posto sebe. Više od dve Arene ja, prosto, ne bih mogla fizički da izdržim, svesni ste toga", poručila je Dragana preko svog Instagram naloga.

dragana mirkovic-min.jpg
Youtube / Grand 

Ona se ovom porukom unapred izvinila svojim obožavaocima i zahvalila im se na razumevanju. 

"Znam da vi obožavate da dokažete koliko biste mogli da rasprodate Arena - tri, četiri, pet, ne znam već koliko, ali nema potrebe za tim. Jednostavno, svi znaju da vi to možete. Nema potrebe da se mi više dokazujemo, jer 40 godina karijere i taj jubilej je najveći dokaz koliko ste vi uz mene."

dragana mirkovic
Youtube/Printscreen/ AmiG Show 

Dragana je pozdravila uspeh svojih mlađih koleginica, tokom gostovanja u emisiji "Sceniranje" na Kurir TV. 

"Volim da čujem da imam mlade koleginice koje su izuzetne i to mi se mnogo dopada i ovom prilikom moram da pohvalim Aleksandru Prijović, Milicu Pavlović, čiju pesmu "Provereno" mnogo volim, a meni je izuzetno interesantna Tea Tairović.

Dragana Mirković o Aleksandri Prijović Milici Pavlović i Tei Tairović
Instagram / tea_tairovic 

Drugačija je, to mi se mnogo sviđa, potpuno od svih na sceni. Imala je uspešan koncert,  znam za Aleksandru, od Milice očekujem, takođe, da ima fantastičan koncert", kaže Dragana i napominje da nikom ko je bilo šta zatražio od nje, nikome nije rekla "ne".

"Znam kako je počinjati, nekad je samo lepa reč dovoljna", zaključuje Dragana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

DRAGANA MIRKOVIĆ O ODNOSU SA BRANKOM KATIĆ: Snimale smo zajedno, jedna stvar mi i dalje ostavlja gorak ukus u ustima Kurir televizija