Zamislite trenutak kada ulazite u svoj dom i vaš hodnik je sređen i uredan! Nema razbacane obuće i ne morate da razmišljate gde stajete! Pitate se šta vam je potrebno za to? Drveni cipelarnik! Sa njim organizacija obuće postaje zadovoljstvo, daje vašem prostoru i dekorativni izgled i što je najbitnije uredan hodnik! 

Kesper drveni cipelarnik pruža vam praktično i elegantno rešenje za odlaganje cipela!

Dimenzije ovog ormana su Š 54 x V 52 x D 26 cm, što ga čini dovoljno kompaktnim da se lako može postaviti u vaš hodnik, garderober ili sobu. Izrađen od kvalitetnog drveta, ovaj ormar ima čvrst ram debljine 3.0 x 1.7 cm, dok su šipke debljine 1,8 x 0,8 cm. Zahvaljujući svojoj izdržljivosti i kvalitetu izrade, možete biti sigurni da će vam ovaj cipelarnik dugo trajati!

drveni cipelarnik.jpg
Promo 

Ovaj ormar za cipele poseduje tri pregrade sa dovoljno prostora za uredno odlaganje vaših cipela. Cipelarnik je dostupan u prirodnoj boji drveta, što ga čini vrlo elegantnim i modernim dodatkom svakom enterijeru. Osim toga, ovaj cipelarnik se lako sastavlja i ne zahteva poseban alat ili veštine za montažu.

OVDE ga možete poručiti i uživati u svom sređenom hodniku! Možete i pozvati broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.