Uspešni koncerti koje je Aleksandra Prijović održala u Areni sigurno bi podigli još više cenu nastupa mlade pevačice, ali su dogovori za Novu godinu već napravljeni.

Estrada prati trend rasta cena, pa su mnogi pevači tražili (i dobili) više novca za nastup u najluđoj noći.

Aleksandra će nastupiti u jednom beogradskom hotelu, a umesto dosadašnjih 40.000, sad dobija 50.000 evra. I njena "svekrva", Lepa Brena je već angažovana, a kako je tražila da bude "negde gde je toplo", nastupiće u Baru za 80.000 evra.

lepa brena.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Ceca je, nasuprot tome, od svih mesta na koje su je zvali, odabrala pravu zimsku destinaciju - Kopaonik. Njen nastup, kao i Ace Lukasa, košta 100.000 evra.

Dara Bubamara ide u Ameriku na dve nedelje, gde će imati turneju, a novogodišnju noć će dočekati u Čikagu, za honorar od 60.000 evra.

Najviše pevača nastupa u Beogradu - Sloba Radanović će pevati u jednom hotelu za 40.000 evra, a Đani će dobiti isti honorar za tezgu u jednoj hali. U prestonici će pevati i Dejan Matić, i to za 30.000 evra, izjavio je jedan menadžer za "Informer".

ceca.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Sloba i Barbara Bobak zajedno nastupaju, kao i kumovi Andreana Čekić i Darko Lazić. Svo četvoro peva u Beogradu - na različitim mestima. Barbarin nastup košta 10.000, Darkov 20.000 evra, a njegove kume 15.000 evra, navodi "Kurir".

Zdravko Čolić je, još pre godinu dana, zakazao novogodišnji koncert u Dubrovniku, gde će za tri sata pevanja dobiti 130.000 evra.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Aleksandra Prijović treći koncert u Areni Kurir