Razlaz Šakire i Žerara Pikea je tema koja ne silazi sa naslovnih strana svih medija, a među glavnim akterijma je i Klara Čia Marti. Devojka s kojom je fudbaler prevario pevačicu je iznenada dospela u žižu javnosti i kažu da se s tim teško nosi.

U medijima se pronela vest da se zatvorila u kuću kod roditelja i nigde ne izlazi. Navodno ima i obezbeđenje, a zbog stresa je morala da potraži i stručnu pomoć.

Sada su Pike i ona snimljeni kako više puta dolaze i odlaze zajedno iz zgrade u kojoj fudbaler ima penthaus. To je mnogima bio znak već žive zajedno premda se prvobitno pričalo da se Klara neće useliti sve dok Šakira ne ode u Malibu.

pike i sakira.jpg
Youtube / Bizzarap, Instagram / 3gerardpique 

Samo jedan uslov je ostao čvrsto "zakucan", a to je da se Klara ne upoznaje sa Pikeovim sinovima. Za Sašu i Milana ona će ostati samo "tatina prijateljica". Zato je bila primorana da ode iz kuće kad su deca bila u poseti i većina smatra da je to rešenje samo privremeno.

U međuvremenu, Šakirin hit dobija sve više na popularnosti. U njenoj pesmi, Klara je proglašena za "tvingo", dok je Šakira "ferari", a stih "menjao si roleks za kasio" je postao moto mnogih prevarenih žena.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna