RazvodŠakire i Žerara Pikea jedna je od glavnih tema još od letos, a žene se uglavnom pitaju zašto je jedna od najzgodnijih pevačica ostala bez muža. Šta je to što je Klara Čia Marti, devojka koja je ušla "pod kožu" slavnom fudbaleru, ima a Šakira ne? Njih dve neverovatno liče pa se ovo pitanje čini još više opravdano.

Pike i Šakira su bili u vezi punih 12 godina. Imaju dvoje dece, Sašu i Milana i dugo su bili srećni, ali želja da nastave svoje karijere je bila kamen spoticanja. Njegov fudbalski život je bio vezan za Španiju, ona je želela da nastavi svoj muzički u Americi. Bilo je i njegovih izleta, priča se, preko kojih je Šakira je, navodno, prelazila, ali Klara je bila nešto više od toga.

Kada je Pike počeo da viđa Klaru još nije sasvim jasno, jer ima glasina da su zajedno već šest meseci a možda i godinu dana. Pojavila se kao kelnerica na jednom događaju kompanije kojoj pripada i klub za koji fudbaler igra. Ljubav se rodila čim su se sreli.

klara cia marti 0724626779.jpg
Profimedia 

Mada su pokušavali da se sakriju, ipak je veza obelodanjena u medijima. Sada se pojavljuju i tvrdnje da je između Klare i Žerara bilo trzavica i da ga je ona, čak, u jednom trenutku i napravila ljubomornim sa drugim momkom.

sakira 0711892066.jpg
Profimedia 

Reakcija je bila očekivana - Pike je najavio da će ostaviti Šakiru i objasnio Klari da s njom ima ozbiljne namere. Međutim, ni to nije dovoljno da objasni konačni krah duge veze. Nju je nagrizalo nešto, naizgled, banalno. "Šakira nikad nije volela prijatelje s kojima se Pike druži", otkriva jedan insajder.

Žerar Pike imao aferu sa Bar Rafaeli
Profimedia 

"Fudbaleri su na to osetljivi i njoj su čak dali pogrdni nadimak "gazdarica". Nije htela ni da se druži sa ženama i devojkama drugih fudbalera. Klari je sve to bilo prirodno i zajedničko druženje je, izgleda, bilo to što je Pikeu najviše nedostajalo", pišu španski mediji.

sakira i zerar pike 0358577448 b.jpg
Profimedia 

 "Šlag na tortu" je bilo i to što se Klara, izgleda, fino sporazumeva i sa Pikeovim sinovima. Činjenicu da su je već upoznali svi vide kao dokaz da Pike zaista ima ozbiljne namere s njom. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna