Četiri meseca nakon venčanja, Saška Veselinov je objavila da je trudna. Ona uživa u ljubavi sa Đorđem Đokovićem, a na Instagramu su još najgledanije njihove slike sa nedavne svadbe. Bivša voditeljka je pokrenula i novi biznis, pa je prethodnu profesiju napustila zbog mode. 

Moguće je da je to baš razlog što snajka nije odlučila da uzme prezime Đokovića. Ona ga je dodala prezimenu Veselinov, a koliko joj je posao važan pokazala je i objavama uz slike sa venčanja. 

Ona je i tada naglasila da je dizajnirala svoju venčanicu, ali i najavila kako priprema "stvari za plažni program". Uz mnogo pohvalnih reči na svoj račun, ona je preporučila publici torbe, peškire i šešire - uz slike poljubaca sa bratom Novaka Đokovića. 

Saška ne propušta da naglasi kako se muž odnosi prema njoj kao prema princezi. Odavno je najavila i kako ga je upoznala kroz drugu prizmu, u čemu joj je pomoglo kučence koje su zajedno nabavili.

"Sa tobom smo kroz ovih malo manje od godinu dana proživeli svašta. Đoleta si odmah skapirala, uvukla si mu se pod kožu i počela opasno da budeš bezobrazna i koristiš dobrotu. A meni si pomogla da ga upoznam kroz drugu prizmu, znam da će jednog dana biti najdivniji tata", napisala je Saška svojevremeno na Instagram profilu, uz sliku njihovog kućnog ljubimca.

saska veselinov djordje djokovic-min.jpg
Instagram / saskaveselinov 

Sada je Saška objavila sliku na kojoj izgleda kao da "sedi" među oblacima. Uz nju je napisala: "Za manje od 3 meseca u našu porodicu stiže pojačanje, a od tog trenutka ja dobijam najvažniju ulogu u životu - POSTAĆU MAMA.

Dugo nisam želela da pričam na ovu temu, izbegavala sam javne dogadjaje iako je od prvog dana sve u redu sa trudnoćom, ali o sreći zaista treba da se ćuti. Sada, kada je već postalo očigledno i ne uspevam da sakrijem stomak, drago mi je što na ovaj način mogu da podelim najsrećnije vesti i sa vama."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna