Kraj godine uvek je vreme za retrospektive onoga što nam se dogodilo, a za Šakiru je 2022. godina bila najteža do sada. Nju je nakon 12 godina ljubavi zbog druge žene ostavio Žerar Pike. Fudbaler je uplovio u vezu sa Klarom Čijaom, studentkinjom koja je deo njegovog tima za odnose sa javnošću, a Kolumbijka nije krila da joj je srce slomljeno. Njena novogodišnja poruka, uprkos bolu koju je doživela, puna je nade u bolje sutra.

"Iako su nam rane i u ovoj novoj godini otvorene, vreme leči sve. Čak i ako nas je neko izdao, moramo da nastavimo da verujemo. Suočeni sa prezirom, nastavite da cenite sebe. Jer dobrih ljudi ima više nego nepristojnih.

Više empatičnih nego neosetljivih ljudi. Manje ih odlazi, a više ostaje pored nas. Naše suze nisu na otpadu, one zalivaju zemlju na kojoj će se rađati budućnost i čine nas boljim ljudima, da i pored slomljenog srca možemo da nastavimo da volimo", poručila je pevačica na Instagramu.

Šakira o novoj ljubavi
Profimedia 

Šakira je otvoreno govorila o teškom periodu kroz koji prolazi.

"Ponekad se nadam da je sve ovo samo ružan san i da ću se kad-tad probuditi. Ali ne, stvarno je. I sve to se događalo baš u vreme kad je moj tata bio na intenzivnoj nezi i ja sam se borila na različitim frontama. Ovo je najmračniji period mog života", rekla je pevačica koja se fudbalerom uspela da postigne dogovor oko starateljstva nad sinovima.  Španski mediji prenose da je Pike popustio, pa će Milan i Saša od početka 2023. godine živeti sa Šakirom u Majamiju.

sakira i zerar pike 0358577448 b.jpg
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna