Kraj braka nikada nije lak, a posebno kada se dešava pred očima javnosti. To je na svojoj koži iskusila planetarno popularna pevačica Šakira, koja je nakon 12 godina ljubavi ostavljena zbog druge žene. Žerar Pike je uplovio u vezu sa Klarom Čijaom, studentkinjom koja je deo njegovog tima za odnose sa javnošću, a Kolumbijka nije krila da joj je srce slomljeno.

"Bila sam tiha jer sam pokušavala sve da prihvatim. Da, teško je govoriti o tome, pogotovo zato što još uvek kroz to prolazim i zato što sam javna osoba i naša razdvojenost nije kao obična razdvojenost. Teško je, ne samo meni nego i mojoj deci. Neverovatno teško. Pokušavam da zaštitim decu", rekla je za magazin "Elle" Šakira kojoj se emotivni lom dogodio dok je brinula za očevo zdravlje.

"Ponekad se nadam da je sve ovo samo ružan san i da ću se kad-tad probuditi. Ali ne, stvarno je. I sve to se događalo baš u vreme kad je moj tata bio na intenzivnoj nezi i ja sam se borila na različitim frontama. Ovo je najmračniji period mog života", rekla je pevačica koja se fudbalerom nikako nije mogla da postigne dogovor oko starateljstva nad sinovima. Sastajali su se nekoliko puta, a na poslednjim pregovorima, koji su trajali čak 12 sati uspeli su da pronađu zajednički jezik. Španski mediji prenose da je Pike popustio, pa će Milan i Saša od početka 2023. godine živeti sa Šakirom u Majamiju.

profimedia-0723048329.jpg
Profimedia 

"Želimo da objavimo da smo potpisali dogovor koji garantuje dobrobit naše dece, te će biti verifikovan na sudu. Naš jedini cilj je da pružimo deci maksimalnu sigurnost i molimo da se poštuje naša privatnost. Cenimo interesovanje koje je pokazano i nadamo se da će naša deca moći da nastave svoje živote s potrebnom privatnošću u mirnom i sigurnom okruženju", stoji u saopštenju Pikea i Šakire.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna