Dragana Katić je priznala da vodi borbu s viškom kilograma, a njeni problemi su počeli sa epidemijom korona virusa. Tada je voditeljka prestala da odlazi u teretanu, što je situacija s kojom su mnogi morali da se suoče zbog ograničenja broja ljudi u zatvorenom prostoru.

Briga za zdravlje i pridržavanje normi naterale su je da prestane s redovnom rekreacijom, a kako se čitava situacija odužila na dve godine, to se odrazilo i na obimu stomaka. Mnogi su primetili da Dragana deluje kao da je i u licu punija. Neki su se pitali i da li je to posledica gojenja ili eventualne estetske intervencije.

"Niti krijem godine, niti izgledom i ponašanjem pokušavam da budem ono što nisam. Ništa ne prikrivam, radim na sebi", kazala je tada Dragana.  "Da li negde imam više hijalurona ili ne, to je problem onoga koji piše."

Ona je jesenas najavila da ponovo počinje da vežba kako bi doterala figuru. Svi su bili oduševljeni prvim slikama, a zatim kao da je mršavljenje malo zastalo. Međutim, Dragana je uspela da na Instagramu ostavi fantastičan utisak na svoje obožavaoce sa prethodnih nekoliko objava. 

dragana katic 7-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Dok jedni kažu da je teretana konačno dala rezultate, drugi primećuju kako je i garderoba birana na poseban način. Efektni modni dodaci dodatno skreću pažnju sa "kritičnih" delova.

"Ja niti krijem godine, niti izgledom i ponašanjem pokušavam da budem ono što nisam. Ništa ne prikrivam, radim na sebi. Ne menjam stil, prilagodila sam ga svojim godinama i to je to", kaže Dragana. 

Odlično joj stoji crna boja, a sjajne su kombinacije poluprovidnih i šljokičastih materijala. Oni daju dovoljno izazovnosti, a uže pantalone pokazuju da je i teretana dala rezultate. I zelena haljina sa naborima na "strateškim" mestima je odličan izbor, pa zavirite u galeriju slika i pogledajte modne kombinacije koje mogu i da prikriju višak kilograma.

Instagram / Dragana_Katic Modne kombinacije koje prikrivaju kilograme

Tekst: Lepa&Srećna