Dragana Katić je već godinama zvezda na voditeljskom "nebu", a brojni obožavaoci prate je i na Instagramu gde ona često podeli slika svojih modnih kombinacija, ali i estetskih i kozmetičkih tretmana.

Obično dobija silne komplimente, ali je za jednu od novijih slika "palo" i dosta kritika. Najveći broj se odnosi na intervenciju na očima, za koju niko nije baš sasvim siguran kog je tipa. Jedni misle da su gornji kapci zategnuti nitima, što je veoma popularna kozmetička procedura o kojoj možete više pročitati niže u tekstu.

Važno je da su efekti ovog zahvata prolazni, pa ako ni Dragana nije njima zadovoljna, ubrzo će se osloboditi te muke.

Druga mogućnost je da je obavljen hirurški zahvat, kojim se podižu i obrve i kapci. "Bože sačuvaj šta napravi od sebe… kako je bila lepa…sećam je se iz "da pitamo zajedno"… imala "hooded eyes" ali to je toliko njoj lepo stajalo… prirodno", napisala je jedna obožavateljka.

"I ova postade Japanka... naduvena..- grozno... Šteta, a bila lepa žena", napisala je oštro druga.

Dragani prigovaraju i da se prilično ugojila, a kombinezon u jarkoj boji nemilosrdno ističe i najmanju nesavršenost na telu. Međutim, voditeljkin komentar je pokazao šta misli o takvim primedbama. 

dragana katic.jpg
Instagram / Dragana_Katic 

"Ugađanje sebi", napisala je uz svoju sliku. Posle duge i uspešne karijere i zadovoljstva koje joj pružaju njena dvojica sinova, Dragana zaista ima sve razloge da uživa u životu i ugađa sebi - ma šta ko mislio! Pogledajte još njenih slika u galeriji!

Instagram / Dragana_Katic Voditeljka Dragana Katić

Što se tiče zatezanja lica nitima, reč je o medicinskom koncu - biorazgradivim nitima koji se uvlače pod kožu. Obično se koristi za zatezanje očiju, ali i obraza (da bi se ublažile nazolabijalne bore) ili podvaljka. One, navodno, podstiču i izgradnju novog kolagena, pa se  Procena trajanja efekta je veoma različita - dok neki kažu da uglavnom nestaju posle šest meseci, drugi tvrde  da mogu potrajati i do tri godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna