Milica Todorović važi za jednu od najpopularnih pevačica, pa ne čudi što su joj nastupi zakazani mesecima unapred. Pored muzike ima još jedno novo angažovanje. Ona će tumačiti glavnu žensku ulogu će u drugoj sezoni "Pevačice" umesto Milice Pavlović. Odluku da Todorovićeva zameni Pavlovićevu doneo je Igor Đorđević, koji će i režirati drugu sezonu, preneli su domaći mediji.

"Igor se brzo odlučio za nju. Pokazala mu je da pored pevanja odlično i glumi. Brzo je kapirala šta treba da se radi, bila je veoma profesionalna i to se Igoru dopalo. Osim što će režirati seriju, Igor će u drugoj sezoni nastaviti da glumi inspektora Radeta", rekao je izvor za "Informer". 

Prebukiran Miličin raspored rezultirao je narušenim zdravljem, a pevačica je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj prima infuziju, što je veoma zabrinulo njene fanove.

"Šta se dešava kada se bolestan ide na proslave", napisala je pevačica.

Milica Todorović završila na infuziji
Instagram/Milica Todorovic 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna