Pevačica Nina Badrić odlučila je da se reši kilograma za koje smatrala da su joj višak, pa je promenila način ishrane. Iako je veliki gurman, iz jelovnika je potpuno izbacila meso i uspela da je smrša čak 20 kilograma.

"S godinama čovek nauči da voli sebe onom zdravom ljubavlju. Nauči da se pazi, da ceni sebe, svoje telo i dušu, a iznad svega svoje vreme. Promenom ishrane i životnih navika sve se presložilo, a taj unutrašnji osećaj zadovoljstva ljudi su valjda primetili. Zadovoljna sam, iako mislim da još imam puno posla do cilja koji sam zacrtala", rekla je Nina, pa se osvrnula na teror mladosti koji se nameće ženama.

"Na ovim našim prostorima ženi se konstantno broje godine kao kornjači. Ako napuni 20, ona je u trećoj deceniji, a sve iznad 40 je je valjda za odstrel (smeh). Danas je postala sramota ostariti. Nameće se neki Instagram trend večite mladosti koja je nerealna. Muškarci su, s druge strane, toga pošteđeni. Njima godine donose zrelost i šarm, dok ženama oduzimaju to isto. Mislim da je to čista diskriminacija", kaže za "Story" pevačica i ističe da je svoju snagu iskusila kroz teške životne momente.

"Izgledaju lepše, privlačnije ili su samo zaista zadovoljnije sobom, kao i ja, pa se to vidi. Činjenica je da čovek konstantno treba da radi na sebi i menja se. Ova Nina danas je potpuno drugačija od one pre samo tri godine. U jednom danu se puno toga dogodi, a kamoli u par godina. Život te išamara, iznenadi te, spoznaš svoje snage ili slabosti. Mene je život kroz najbolnije trenutke naučio da sam puno jača nego što sam mislila", rekla je Nina koja je osim mesa izbacila i zagirana pića, a testo svela na minimum.

"Gazirana pića više ne pijem, a testo sam svela na minimum. Ponekad pojedem neku pastu ili pitu. Takođe sam i slatkiše prestala da jedem. Ali kada mi se baš prijede čokolada, pojedem dve-tri kockice", rekla je za "Informer" pop zvezda, na čijem meniju sada ima najviše povrća.

"Povrće jedem u neograničenim količinama. Salate su obavezne uz svaki moj obrok jer su odličan antioksidans. I voće jedem svaki dan, ali umereno, zato što ima dosta šećera. U jelovnik sam uvrstila i potaž od brokolija, bundeve i drugog povrća. Prija mi jer me zasiti, a nemam osećaj nadutosti", zaključila je ona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna